Nawigacja
DEUTSCH PLUS
insta.ling
Aktualnie online
Gości online: 16
Użytkowników online: 0
Łącznie użytkowników: 20
Najnowszy użytkownik: Dorota Ziolkowska-Zych
Użytkowników online: 0
Łącznie użytkowników: 20
Najnowszy użytkownik: Dorota Ziolkowska-Zych
Certyfikaty
Dyrekcja
Wicedyrektor
mgr Marta Martyniuk
mgr Marta Martyniuk
Pn 1200 - 1500
Wt 1200 - 1400
Śr 730 - 915
Cz 1200 - 1315
Pt 900 - 1200 filia
Wt 1200 - 1400
Śr 730 - 915
Cz 1200 - 1315
Pt 900 - 1200 filia
Dyrekcja
Wicedyrektor
mgr Anna Trochimowicz
mgr Anna Trochimowicz
Pn 730 - 1000
Wt 1000 - 1200
Śr 1100 - 1300
Cz 730 - 900
Pt 1100 - 1400
Wt 1000 - 1200
Śr 1100 - 1300
Cz 730 - 900
Pt 1100 - 1400
Dyrekcja
Wicedyrektor
mgr Iwona Wąsik
mgr Iwona Wąsik
Pn 1000 - 1200
Wt 730 - 1100
Śr 1300 - 1500
Cz 1300 - 1400
Pt 730 - 1000
Wt 730 - 1100
Śr 1300 - 1500
Cz 1300 - 1400
Pt 730 - 1000
Informacje o albumie
Album: Konkurs Instytutu Goethego "Koch mir was"
Das Rezept von Ania, Monika und Zuzia für Schwarzwälder Kirschtorte"
|
|
Liczba zdjęć: 14
Ostatnie zdjęcie dodane przez Rzymowska dnia listopad 11 2019 11:16:31 |
Zobacz album
Galeria zdjęć > Konkurs Instytutu Goethego "Koch mir was" |
Strona 1 z 2: 12
Die weiche Butter mit feinem Zucker schaumig raspeln. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1354 |
Die Eigelb nacheinander zugeben und genau nach und nach schlagen Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1391 |
Vorsichtig mit steif geschlagenem Eiweiß umgehen! Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1355 |
Vorsichtig mit steif geschlagenem Eiweiß umgehen. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1391 |
Die Kirschen in 1/2 Tasse Wasser mit Zucker kochen. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1317 |
Schokolade schmelzen und kühlen. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1323 |
Mit Vanillearoma, Weizenmehl, Kartoffelmehl und Backpulver vermischen. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1342 |
Lecker! Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1328 |
In die Form geben. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1331 |
Ca. 45 Minuten backen. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1347 |
Den vollständig abgekühlten Teig in 3 Arbeitsplatten schneiden. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1319 |
Die Tortenoberseiten mit Schlagsahne und Kirschen belegen. Data: 11.11.19 Dodane przez: Rzymowska Komentarzy: 0 Ocena: Brak Wyświetleń: 1285 |
Strona 1 z 2: 12